OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Serdecznie polecam Panią dietetyk Elżbietę Kolczyńską.Pani Ela nauczyła mnie zdrowego odżywiania.Ubyło mi 18kg,wyniki badań wróciły do normy.Jest super,ma w sobie dużo empatii,umie słuchać pacjenta.Jest miła,profesjonalna i ma ogromną wiedzę.Jeżeli ktoś szuka dobrego dietetyka to polecam Panią Elę.

 

Anna / 2017-10-04

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Bardzo polecam, fachowe porady, mile przyjęcie pacjenta. Bardzo rzeczowa Pani dietetyk. Program żywieniowy jest latwy w przygotowaniu , a posilki sa smaczne i obfite. Przy odrobinie chęci na efekty nie trzeba długo czekać.

 

Małgorzata / 2017-10-16

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Witam. Miałam problem z tak zwaną oponką mimo, że udzielałam się na siłowni, areobiku i robiłam wiele wiele innych rzeczy by ją zgubić a ona nie chciała mnie opuścić. Minęło zaledwie dwa miesiące od kiedy zawitałam do Pani Anny Nowak.I dzisiaj mogę powiedzieć, że zdziałała cuda bo z mojej oponki zeszło powietrze.

 

Anna / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania jest super specjalistą!!! Bardzo się cieszę że trafiłam do gabinetu pani Ani ponieważ jest pierwszą osobą która podeszła do moich problemów kompleksowo. Pomimo wcześniejszych wielu wizyt w gabinetach lekarskich nie wiedziałam co mi dolega, dlaczego w zasadzie nie zmieniając sposobu odżywiania i stylu życia systematycznie moja waga rośnie, rośnie, rośnie…W efekcie doprowadziła mnie do monstrualnych rozmiarów. Brak pomocy ze strony służby zdrowia, mętlik w głowie po przeczytaniu setek artykułów w internecie i absolutna niemoc spowodowały problemy ze  zdrowiem psychicznym, zwane najczęściej depresją. Nie miałam siły ani chęci na dalszą walkę. Któregoś dnia dostałam numer telefonu do pani Ani z mega rekomendacją. Postanowiłam zaufać ostatni raz i umówiłam się na wizytę. To była najlepsza decyzja w moim życiu. Już po drugiej wizycie wiedziałam że mam insulinooporność, hiperinsulinemię, podwyższony poziom kortyzolu i do kompletu niedoczynność tarczycy. Pani Ania skierowała mnie do specjalistów, rozpoczęłam leczenie, a najważniejszą kwestią było zastosowanie odpowiednio dopasowanej diety do moich schorzeń, stylu życia a nawet moich preferencji żywieniowych. Czuję się cudownie, chudnę, może nie w zawrotnym tempie, ale ważne, że wreszcie, po latach poszukiwań, wskazania na mojej wadze zmieniły swój dotychczasowy kierunek :) Teraz, dzięki pani Ani wierzę, że jak się chce to się da, ważne aby trafić na taki drogowskaz w swoim życiu na jaki mnie było dane trafić. Dziękuję pani Aniu!!!! Szczerze polecam wszystkim borykającym się z podobnymi problemami.

 

Renata / 2016-08-26

bardzo dobry

Dietetyk:

opinia z serwisu

Dzięki P.Eli zrozumiałam na czym polega właściwe odżywianie.Współpracujemy kilka miesięcy a moja waga powoli sie zmienia.Dieta którą mi zapronowała jest smaczna bez udziwnień bez głodzenia się , lecz z widocznymi efektami.BARDZO POLECAM Marzena

 

/ 2016-09-11

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z diety zaproponowanej przez Panią Elżbietę :) Próbowałam nie raz każdej diety i niestety nic z tego nie wychodziło. Na szczęście spotkałam Panią Ele, która strasznie mnie motywuje ! Chodzę do gabinetu od początku maja 2017r. i schudłam 20 kg. POLECAM W 100 % !!

 

Katarzyna / 2017-09-29

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Treść: Wszystkim serdecznie i szczerze polecam spotkanie z Panią Anią Nowak. To pełna ciepła i empatii osoba, która gdy trzeba potrafi pogrozić palcem:) Posiada dużą wiedzę, którą w jasny i przejrzysty sposób przekazuje laikom.Jest punktualna i dyspozycyjna.Spotkania przebiegały w miłej i przyjacielskiej atmosferze. I najważniejsze...zmiana nawyków żywieniowych pod czujnym Jej okiem sprawiła, że w 3 miesiące udało mi się zrzucić 8 kg i zaprzyjaźnić się z Rowerem!

 

Iza P. / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Indywidualne podejście do pacjenta, smaczne przepisy w ramach diety, i bardzo dobre efekty. Polecam!

 

Tomasz / 2016-08-09

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Profesjonalizm i fachowość połączone z ciepłem i życzliwością to cechy Pani Eli dające wspaniałe rezultaty w pozbyciu się zbędnych kilogramów. Od marca schudłam 16 kg tyle ile zaplanowałyśmy. Indywidualnie dopasowana dieta daje szybko widoczne rezultaty co dodatkowo bardzo motywuje.Gorąco polecam.

 

Iwona / 2017-09-29

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Dzisiaj wróciłam z wizyty...osiągnęłam swoją zamierzoną wagę.Oczywiście dzięki Pani Ani ;-).Pełen profesjonalizm! Super podejście do "klienta".Bez wielkiego wysiłku bo dzięki idealnie ułożonej diecie schudłam 16kg ;-)DZIĘKUJĘ ;-)

 

Aneta / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania to wspaniały specjalista w swojej dziedzinie zawsze usmiechnieta i sympatyczna do kazdego pacjeta podchodzi indywidualnie dobierajac diete według jejgo smakowych upodobań.Wszystkie posiłki sa łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne..Mam już 7 kg na minusie.Dziekuje.POLECAM Pania Anie :-)

 

Dorota / 2016-07-29

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Dieta dostosowana do trybu życia i preferencji pacjenta. Efekty są widoczne szybko, wszystkie postępy są podsumowywane na wizytach kontrolnych. Z Panią Kolczyńską współpraca nie tylko jest miła, ale też bardzo owocna.

 

Kamila / 2017-09-28

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Najbardziej potrzebna, w osiągnięciu własnego sukcesu, jest mobilizacja. Każdego dnia należy wstać z jej ogromnym zapasem. Dlatego, aby tak się stało, najlepiej "ukryć się" pod skrzydłami Pani Ani. Jest to osoba o niezwykłej sile wewnętrznej. Potrafiąca pobudzić do walki, do wysiłku, do samodoskonalenia się. Regularne kontrole i analizy, na których za każdym razem widać spadek kilogramów i centymetrów, dodatkowo motywują by nie poddawać się. Zaangażowanie Pani Ani sprawia, że słaba wola przeradza się w silną i zaczyna się wierzyć, że wszystko, ale to wszystko można dokonać. Dziś wiem, że pod opieką Pani Ani, która służy pomocą w każdej swej chwili, można osiągnąć założone cele i co najważniejsze - pokochać siebie. "chcieć ciut więcej - żaden wstyd, lepiej, piękniej - żaden grzech". Nie do opisania jest ogrom wdzięczności w duszy, który ma się w stosunku do Pani Ani. Z całego serca, rzecz można: jako "anioła stróża", polecam Panią Anię. Agnieszka

 

Agnieszka / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Witam,pójście do dietetyka było najlepszą decyzją, jaką podjęłam. Pani Ania ma niesamowite doświadczenie i zna się na tym co robi. Jestem od pół roku na diecie, schudłam, czuję się lekko,wyglądam coraz lepiej i wszyscy w koło sypią komplementy. Zatem polecam. Trzymam kciuki.

 

Ewelina / 2016-07-28

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Spotkania z Panią Elżbietą rozpoczęłam w Lutym 2017 roku i nadal korzystam z programu dietetycznego. Efekty są zadowalające, podejście Pani Elżbiety bardzo profesjonalne. To bardzo sympatyczna i komunikatywna osoba. Polecam Panią Elżbietę jako bardzo dobrego dietetyka.

 

Ewa / 2017-09-28

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Odkąd pamiętam zawsze miałam kompleks na punkcie swojej wagi. Aby ją zgubić przechodziłam na "cudowne" diety. Wiele razy przerabiałam więc głodówkę. Zawsze kończyło się tak samo efektem - jo-jo. Do wizyty u pani Ani namówiła mnie mama i ciocia. Nie żałuję tej decyzji. Pani Ania okazała się bardzo miłą i serdeczną osobą, która już od progu witała mnie z uśmiechem. Wytłumaczyła mi, że aby schudnąć nie mogę się głodzić. Wystarczy, ze będę jadła 5 posiłków dziennie o określonych porach. Oczywiście nie podjadając! Okazało się to kluczem do mojego sukcesu! Dzięki ogromnej pomocy Pani Ani udało mi się schudnąć 13 kg! I to jeszcze nie koniec! Wiem że Pani Ania pomoże mi pozbyć się tych ostatnich zbędnych kilogramów.Bowiem Pani Ania zawsze odpowiednio motywuje i cieszy się razem ze mną z każdego utraconego kilograma. Zawsze służy pomocą i pilnuje abym zawsze była zadowolona z nawet niewielkiej utraty wagi. Polecam panią Anie każdemu mającego problem ze swoją wagą. Jest to osoba nie tylko znająca się na swoim fachu ale także cierpliwa i zawsze uśmiechnięta.

 

Daria / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Anna to bardzo pozytywna osoba, profesjonalistka dbająca o najmniejszy szczegół.A co do diety. W pierwszym miesiącu podczas stosowania 5 kg mniej. Posiłki pyszne i nie monotonne. Nie odczuwa sie nawet że jest sie na diecie :)

 

Maciej / 2016-07-28

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Witam, Gorąco polecam Panią Elżbietę tym wszystkim, którzy kilka razy już próbowali i stracili nadzieję na zrzucenie zbędnych kilogramów. Indywidualne profesjonalne podejście do każdego gwarantuje sukces. Od maja 2017 r. straciłem już 14 kilogramów. To dopiero półmetek,ale wiem że damy radę. Henryk

 

Henryk / 2017-09-27

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

: Witam serdecznie. Przez lata nagromadzone przeze mnie kilogramy spowodowane złymi nawykami żywieniowymi ,oraz niektórymi schorzeniami stały się moim utrapieniem .W pewnym okresie życia zmobilizowałam się , powiedziałam dość! Najwyższy czas na zmiany, na lepsze jutro. W lipcu 2014r. wybrałam się do Poradni Dobry Dietetyk prowadzonej przez mgr. Annę Nowak, z prośbą o pomoc w walce z moją otyłością. Pani Ania profesjonalnie podeszła do moich problemów. Zaleciła mi indywidualny program żywieniowy, dostosowany do mojego stanu zdrowia. Dieta okazała się rewelacyjna, posiłki są urozmaicone, oraz bardzo łatwe w przygotowaniu. Jestem bardzo zadowolona z rezultatu. Efekty są niewiarygodne. W ciągu 9 miesięcy za pomocą diety ,ćwiczeń (najbardziej do gustu przypadła mi jazda na rowerze) oraz leków zaleconych przez lekarzy, moja waga stopniowo powraca do normy i wskazuje -24,5 kg mniej, oraz obwód talii zmniejszył się o -26cm. Do celu jeszcze troszkę mi pozostało. Mój stan zdrowia oraz samopoczucie uległo poprawie. Teraz mogę cieszyć się życiem. Wszystko wokół jest ładniejsze i łatwiejsze do zrealizowania. Miłym elementem zaskoczenia jest nabycie lub przeróbka własnej garderoby na MNIEJSZY rozmiar niż zwykle. Do gabinetu zaprowadziłam również męża, który z miłą ochotą oddał się pod opiekę specjalistki. Z racji specyficznego wykonywania zawodu, który to, nie pomaga w pozbyciu się zbędnych kg . Jest Mu trochę trudniej, mimo tego nie zniechęca się, lecz cierpliwie pracuje nad własną sylwetką. W końcu kiedyś się UDA J Jesteśmy pod Wielkim Wrażeniem pracy Pani Ani, która jest profesjonalistką w swojej dziedzinie, oraz osobą bardzo miłą i sympatyczną J Wszystkich swoich pacjentów, już od progu wita z gorącym uśmiechem na Dzień dobry J Od razu widać: że dla Pani Ani chęć pomagania ludziom jest Jej pasją i powołaniem . Żyje tym co kocha robić najbardziej. Oby było Więcej Takich Życzliwych Ludzi na tym świecie. Bardzo Serdecznie Dziękujemy Pani Aniu z Całego Serca za pomoc ,trud i zaangażowanie w pracy nad moją i męża osobą. Z czystym Sumieniem Polecamy Serdecznie PANIĄ ANIĘ wszystkim tym, którzy nie tracą nadziei i wiary w siebie, swoje możliwości. Oraz pragnącym poprawić SOBIE ZDROWIE, WIZERUNEK, oraz SAMOPOCZUCIE dla WŁASNEGO DOBRA! Teresa z Mariuszem

 

Teresa / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu, bardzo wyrozumiała i świetna kobieta! pomogła mi uporządkować moją dietę oraz ułożyć ją prawidłowo. Dania złożone z produktów, które lubię. Dzięki Pani Ani teraz już wiem jak się odżywiać a co najważniejsze chudnę zdrowo. Polecam!

 

Agnieszka / 2016-07-26

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Od wielu lat zmagam się z otyłością. Dopiero wizyty u rewelacyjnego specjalisty, jakim jest p. Elżbieta spowodowały, że zaczęłam tracić na wadze. Niedoczynność tarczycy i cukrzyca nie stanowią żadnego problemu dla p. Eli. Profesjonalizm w każdym calu. Polecam każdemu. Beata

 

Beata / 2017-09-27

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania jest miłą i serdeczną osobą. Dieta jest smaczna oraz uwzględnione są w niej gusta smakowe. Efekty są widoczne już w pierwszych tygodniach. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić wszystkich którzy szukają pomocy.

 

Agnieszka / 2016-07-25

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Jestem zadowolona,posiłki dobrane do stylu życia,przygotowanie ich zajmuje naprawdę chwilę. Nigdy nie wierzyłam,że uda mi się osiągnąć wymarzoną wagę,ale wiara została przywrócona.Na razie połowa sukcesu za mną(-10kg)Czuje się zdrowo i lekko,a efekty widać,czego dowodem są komplementy wśród bliskich

 

Justyna / 2017-09-25

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Po miesiącu diety z Panią Anią 5 kg mniej. Naprawdę profesjonalne podejście do pacjenta. Polecam serdecznie.

 

Magdalena / 2016-07-22

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z porad pani Elżbiety. Jasno, fachowo wytłumaczone zasady stosowania.Sama dieta przygotowana profesjonalnie, dostosowana do trybu życia i tego co lubię jeść. Dodatkowo załączone zamienniki przydają się, gdy zapomniało się czegoś kupić lub gdy wybiera się jedzenie. Małgorzata

 

Małgorzata / 2017-09-23

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Już minął rok od mojej pierwszej wizyty u Pani Ani,w tym czasie pozbyłam się wielu zbędnych kilogramów.Posiłki z programu żywieniowego są urozmaicone,syte i bardzo smaczne.Współpraca z Panią Anią układa się bardzo dobrze,więc wszystkim zainteresowanym polecam Panią dietetyk.Dziękuję Pani Aniu :-)

 

Danuta / 2016-07-21

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Współpracuję z Panią Elą od maja 2017 r. Wcześniej próbowałam sama na diecie opartej na indeksie glikemicznym (schudłam 5 kg), ale od momentu stosowania diety Pani Eli schudłam prawie 10 kg. Jestem bardzo zadowolona, lepiej się czuję i zdecydowanie lepiej wyglądam. Polecam serdecznie:)

 

Elżbieta / 2017-09-20

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania jest fantastycznym specjalistą.Dzięki jej cierpliwości i konsekwecji mam spadek wagi przy jednoczesnej poprawie samopoczucia .Moja dieta to czysta przyjemność ,łatwa w przygotowaniu,smaczna.Ogarnia mnie \"pusty śmiech\" jak sobie przypomnę głodówki,albo dietę białkową. Polecam Panią Jędrusik

 

Artur / 2016-07-20

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Dieta ułożona przez p. Elę jest łatwa w przygotowaniu i co najważniejsze wg preferencji.W pełni dostosowana do dziennego planu dnia.Polecam każdemu kto się boryka z nadmiarem kilogramów lub chciałby poprawić swój stan zdrowia.Współpraca na każdym etapie bardzo dobra. Polecam! Magdalena

 

Magdalena / 2017-09-17

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Bardzo profesjonalne podejście do pacjentów. Dieta idealnie dobrana a posiłki są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu. Zdecydowanie polecam Panią Anię.

 

Aneta / 2016-07-20