OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

Dietetyk:

opinia z serwisu

Dzięki P.Eli zrozumiałam na czym polega właściwe odżywianie.Współpracujemy kilka miesięcy a moja waga powoli sie zmienia.Dieta którą mi zapronowała jest smaczna bez udziwnień bez głodzenia się , lecz z widocznymi efektami.BARDZO POLECAM Marzena

 

/ 2016-09-11

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Dieta ułożona przez p. Elę jest łatwa w przygotowaniu i co najważniejsze wg preferencji.W pełni dostosowana do dziennego planu dnia.Polecam każdemu kto się boryka z nadmiarem kilogramów lub chciałby poprawić swój stan zdrowia.Współpraca na każdym etapie bardzo dobra. Polecam! Magdalena

 

Magdalena / 2017-09-17

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Witam. Miałam problem z tak zwaną oponką mimo, że udzielałam się na siłowni, areobiku i robiłam wiele wiele innych rzeczy by ją zgubić a ona nie chciała mnie opuścić. Minęło zaledwie dwa miesiące od kiedy zawitałam do Pani Anny Nowak.I dzisiaj mogę powiedzieć, że zdziałała cuda bo z mojej oponki zeszło powietrze.

 

Anna / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Ela. Profesjonalista z dużą wiedzą.Dieta jest indywidualna jem co lubię i wcale nie mniej sama przyjemność. A na dodatek cała rodzina spokojnie może się dołączyć wiec nie gotuje tylko dla siebie. Polecam!

 

Monika / 2016-08-22

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania jest super specjalistą!!! Bardzo się cieszę że trafiłam do gabinetu pani Ani ponieważ jest pierwszą osobą która podeszła do moich problemów kompleksowo. Pomimo wcześniejszych wielu wizyt w gabinetach lekarskich nie wiedziałam co mi dolega, dlaczego w zasadzie nie zmieniając sposobu odżywiania i stylu życia systematycznie moja waga rośnie, rośnie, rośnie…W efekcie doprowadziła mnie do monstrualnych rozmiarów. Brak pomocy ze strony służby zdrowia, mętlik w głowie po przeczytaniu setek artykułów w internecie i absolutna niemoc spowodowały problemy ze  zdrowiem psychicznym, zwane najczęściej depresją. Nie miałam siły ani chęci na dalszą walkę. Któregoś dnia dostałam numer telefonu do pani Ani z mega rekomendacją. Postanowiłam zaufać ostatni raz i umówiłam się na wizytę. To była najlepsza decyzja w moim życiu. Już po drugiej wizycie wiedziałam że mam insulinooporność, hiperinsulinemię, podwyższony poziom kortyzolu i do kompletu niedoczynność tarczycy. Pani Ania skierowała mnie do specjalistów, rozpoczęłam leczenie, a najważniejszą kwestią było zastosowanie odpowiednio dopasowanej diety do moich schorzeń, stylu życia a nawet moich preferencji żywieniowych. Czuję się cudownie, chudnę, może nie w zawrotnym tempie, ale ważne, że wreszcie, po latach poszukiwań, wskazania na mojej wadze zmieniły swój dotychczasowy kierunek :) Teraz, dzięki pani Ani wierzę, że jak się chce to się da, ważne aby trafić na taki drogowskaz w swoim życiu na jaki mnie było dane trafić. Dziękuję pani Aniu!!!! Szczerze polecam wszystkim borykającym się z podobnymi problemami.

 

Renata / 2016-08-26

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Treść: Wszystkim serdecznie i szczerze polecam spotkanie z Panią Anią Nowak. To pełna ciepła i empatii osoba, która gdy trzeba potrafi pogrozić palcem:) Posiada dużą wiedzę, którą w jasny i przejrzysty sposób przekazuje laikom.Jest punktualna i dyspozycyjna.Spotkania przebiegały w miłej i przyjacielskiej atmosferze. I najważniejsze...zmiana nawyków żywieniowych pod czujnym Jej okiem sprawiła, że w 3 miesiące udało mi się zrzucić 8 kg i zaprzyjaźnić się z Rowerem!

 

Iza P. / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Indywidualne podejście do pacjenta, smaczne przepisy w ramach diety, i bardzo dobre efekty. Polecam!

 

Tomasz / 2016-08-09

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Ela. Profesjonalista z dużą wiedzą.Dieta jest indywidualna jem co lubię i wcale nie mniej sama przyjemność. A na dodatek cała rodzina spokojnie może się dołączyć wiec nie gotuje tylko dla siebie. Polecam!

 

Monika / 2016-08-22

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Serdecznie polecam ! Pani Elżbieta ma super podejście, a dieta jest smaczna i łatwa w przygotowaniu :) Bez głodówek, bez katowania się ćwiczeniami 7 razy w tygodniu, małymi kroczkami i z pomocą Pani Elżbiety dieta staje się naprawdę przyjemna, i z łatwością staje się stylem życia. Polecam w 100% każdemu kto chcę zgubić w zdrowy sposób zbędne kilogramy. Pozdrawiam.

 

Dagmara S. / 2016-04-24

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Dzisiaj wróciłam z wizyty...osiągnęłam swoją zamierzoną wagę.Oczywiście dzięki Pani Ani ;-).Pełen profesjonalizm! Super podejście do "klienta".Bez wielkiego wysiłku bo dzięki idealnie ułożonej diecie schudłam 16kg ;-)DZIĘKUJĘ ;-)

 

Aneta / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania to wspaniały specjalista w swojej dziedzinie zawsze usmiechnieta i sympatyczna do kazdego pacjeta podchodzi indywidualnie dobierajac diete według jejgo smakowych upodobań.Wszystkie posiłki sa łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne..Mam już 7 kg na minusie.Dziekuje.POLECAM Pania Anie :-)

 

Dorota / 2016-07-29

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Gorąco polecam wizytę u Pani Elżbiety wszystkim, którym dotąd nie udała się walka z nadwagą. Po krótkim okresie stosowania indywidualnej diety są wyraźne efekty. Jadłospis jest bardzo urozmaicony i co najważniejsze - skuteczny.

 

Basia W / 2016-04-24

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Najbardziej potrzebna, w osiągnięciu własnego sukcesu, jest mobilizacja. Każdego dnia należy wstać z jej ogromnym zapasem. Dlatego, aby tak się stało, najlepiej "ukryć się" pod skrzydłami Pani Ani. Jest to osoba o niezwykłej sile wewnętrznej. Potrafiąca pobudzić do walki, do wysiłku, do samodoskonalenia się. Regularne kontrole i analizy, na których za każdym razem widać spadek kilogramów i centymetrów, dodatkowo motywują by nie poddawać się. Zaangażowanie Pani Ani sprawia, że słaba wola przeradza się w silną i zaczyna się wierzyć, że wszystko, ale to wszystko można dokonać. Dziś wiem, że pod opieką Pani Ani, która służy pomocą w każdej swej chwili, można osiągnąć założone cele i co najważniejsze - pokochać siebie. "chcieć ciut więcej - żaden wstyd, lepiej, piękniej - żaden grzech". Nie do opisania jest ogrom wdzięczności w duszy, który ma się w stosunku do Pani Ani. Z całego serca, rzecz można: jako "anioła stróża", polecam Panią Anię. Agnieszka

 

Agnieszka / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Witam,pójście do dietetyka było najlepszą decyzją, jaką podjęłam. Pani Ania ma niesamowite doświadczenie i zna się na tym co robi. Jestem od pół roku na diecie, schudłam, czuję się lekko,wyglądam coraz lepiej i wszyscy w koło sypią komplementy. Zatem polecam. Trzymam kciuki.

 

Ewelina / 2016-07-28

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Świetna specjalistka. Polecam każdemu odchudzającemu się. Dieta opracowana przez panią Elżbietę- oparta na moich wynikach badań i biorąca pod uwagę ograniczenia dietetyczne (nie toleruję glutenu)-okazała się niezwykle skuteczna.

 

Katarzyna / 2016-04-11

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

Odkąd pamiętam zawsze miałam kompleks na punkcie swojej wagi. Aby ją zgubić przechodziłam na "cudowne" diety. Wiele razy przerabiałam więc głodówkę. Zawsze kończyło się tak samo efektem - jo-jo. Do wizyty u pani Ani namówiła mnie mama i ciocia. Nie żałuję tej decyzji. Pani Ania okazała się bardzo miłą i serdeczną osobą, która już od progu witała mnie z uśmiechem. Wytłumaczyła mi, że aby schudnąć nie mogę się głodzić. Wystarczy, ze będę jadła 5 posiłków dziennie o określonych porach. Oczywiście nie podjadając! Okazało się to kluczem do mojego sukcesu! Dzięki ogromnej pomocy Pani Ani udało mi się schudnąć 13 kg! I to jeszcze nie koniec! Wiem że Pani Ania pomoże mi pozbyć się tych ostatnich zbędnych kilogramów.Bowiem Pani Ania zawsze odpowiednio motywuje i cieszy się razem ze mną z każdego utraconego kilograma. Zawsze służy pomocą i pilnuje abym zawsze była zadowolona z nawet niewielkiej utraty wagi. Polecam panią Anie każdemu mającego problem ze swoją wagą. Jest to osoba nie tylko znająca się na swoim fachu ale także cierpliwa i zawsze uśmiechnięta.

 

Daria / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Anna to bardzo pozytywna osoba, profesjonalistka dbająca o najmniejszy szczegół.A co do diety. W pierwszym miesiącu podczas stosowania 5 kg mniej. Posiłki pyszne i nie monotonne. Nie odczuwa sie nawet że jest sie na diecie :)

 

Maciej / 2016-07-28

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Super dietetyk ! Ułożona dieta okazała się łatwa do zrealizowania i nie wymagała większych wyrzeczeń . Gorąco polecam każdemu kto pragnie szybko i przyjemnie zrzucić kilka kilogramów :-) Pozdrawiam.

 

Kasia M. / 2016-04-06

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Nowak

opinia z serwisu

: Witam serdecznie. Przez lata nagromadzone przeze mnie kilogramy spowodowane złymi nawykami żywieniowymi ,oraz niektórymi schorzeniami stały się moim utrapieniem .W pewnym okresie życia zmobilizowałam się , powiedziałam dość! Najwyższy czas na zmiany, na lepsze jutro. W lipcu 2014r. wybrałam się do Poradni Dobry Dietetyk prowadzonej przez mgr. Annę Nowak, z prośbą o pomoc w walce z moją otyłością. Pani Ania profesjonalnie podeszła do moich problemów. Zaleciła mi indywidualny program żywieniowy, dostosowany do mojego stanu zdrowia. Dieta okazała się rewelacyjna, posiłki są urozmaicone, oraz bardzo łatwe w przygotowaniu. Jestem bardzo zadowolona z rezultatu. Efekty są niewiarygodne. W ciągu 9 miesięcy za pomocą diety ,ćwiczeń (najbardziej do gustu przypadła mi jazda na rowerze) oraz leków zaleconych przez lekarzy, moja waga stopniowo powraca do normy i wskazuje -24,5 kg mniej, oraz obwód talii zmniejszył się o -26cm. Do celu jeszcze troszkę mi pozostało. Mój stan zdrowia oraz samopoczucie uległo poprawie. Teraz mogę cieszyć się życiem. Wszystko wokół jest ładniejsze i łatwiejsze do zrealizowania. Miłym elementem zaskoczenia jest nabycie lub przeróbka własnej garderoby na MNIEJSZY rozmiar niż zwykle. Do gabinetu zaprowadziłam również męża, który z miłą ochotą oddał się pod opiekę specjalistki. Z racji specyficznego wykonywania zawodu, który to, nie pomaga w pozbyciu się zbędnych kg . Jest Mu trochę trudniej, mimo tego nie zniechęca się, lecz cierpliwie pracuje nad własną sylwetką. W końcu kiedyś się UDA J Jesteśmy pod Wielkim Wrażeniem pracy Pani Ani, która jest profesjonalistką w swojej dziedzinie, oraz osobą bardzo miłą i sympatyczną J Wszystkich swoich pacjentów, już od progu wita z gorącym uśmiechem na Dzień dobry J Od razu widać: że dla Pani Ani chęć pomagania ludziom jest Jej pasją i powołaniem . Żyje tym co kocha robić najbardziej. Oby było Więcej Takich Życzliwych Ludzi na tym świecie. Bardzo Serdecznie Dziękujemy Pani Aniu z Całego Serca za pomoc ,trud i zaangażowanie w pracy nad moją i męża osobą. Z czystym Sumieniem Polecamy Serdecznie PANIĄ ANIĘ wszystkim tym, którzy nie tracą nadziei i wiary w siebie, swoje możliwości. Oraz pragnącym poprawić SOBIE ZDROWIE, WIZERUNEK, oraz SAMOPOCZUCIE dla WŁASNEGO DOBRA! Teresa z Mariuszem

 

Teresa / Archiwalna

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu, bardzo wyrozumiała i świetna kobieta! pomogła mi uporządkować moją dietę oraz ułożyć ją prawidłowo. Dania złożone z produktów, które lubię. Dzięki Pani Ani teraz już wiem jak się odżywiać a co najważniejsze chudnę zdrowo. Polecam!

 

Agnieszka / 2016-07-26

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona z diety zaproponowanej mi przez Panią Elżbietę. Pogłębiony wywiad obejmujący ewentualne choroby i dolegliwości oraz indywidualne preferencje i rozklad dnia. Posiłki są proste w przygotowaniu i bardzo smaczne. Jem więcej niż wcześniej i chudnę! Polecam każdemu kto ma trochę kilo do stracenia i chce zdrowo się odżywiać.

 

Jolanta / 2016-03-29

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania jest miłą i serdeczną osobą. Dieta jest smaczna oraz uwzględnione są w niej gusta smakowe. Efekty są widoczne już w pierwszych tygodniach. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić wszystkich którzy szukają pomocy.

 

Agnieszka / 2016-07-25

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Polecam każdemu kto chcę zrzucić wagę i nauczyć się jeść zdrowo i z głową ! Bardzo dobra współpraca!!! Dziękuję :)

 

Basia Ko / 2016-03-26

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Po miesiącu diety z Panią Anią 5 kg mniej. Naprawdę profesjonalne podejście do pacjenta. Polecam serdecznie.

 

Magdalena / 2016-07-22

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Bardzo serdecznie polecam Panią Elżbietę jako wspaniałego i sympatycznego profesjonalistę! Każda z wizyt jest merytoryczna, jadłospisy różnorodne, a przede wszystkim odczuwalne są efekty :)

 

Agnieszka / 2016-03-19

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Już minął rok od mojej pierwszej wizyty u Pani Ani,w tym czasie pozbyłam się wielu zbędnych kilogramów.Posiłki z programu żywieniowego są urozmaicone,syte i bardzo smaczne.Współpraca z Panią Anią układa się bardzo dobrze,więc wszystkim zainteresowanym polecam Panią dietetyk.Dziękuję Pani Aniu :-)

 

Danuta / 2016-07-21

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Po nieudolnym zmaganiu się z otyłością po namowie przyjaciółki trafiłam pod skrzydła Pani Eli - przyznam, że na początku do całej sprawy podchodziłam bardzo sceptycznie i nie wierzyłam, że przyniesie to jakiekolwiek efekty tym bardziej, że jestem osobą z niedoczynnością tarczycy. Z czystym sumieniem po trzech miesiącach stwierdzam, że była to jedna z najlepszych podjętych decyzji czego są dowody w utracie sporej ilości kilogramów. Pani Ela podeszłą do mojej osoby bardzo profesjonalnie i fachowo. Po szczegółowej rozmowie i przeprowadzonym wywiadzie otrzymałam wskazówki i dietę dostosowaną indywidualnie do moich potrzeb, która nie tylko była/jest urozmaicona ale i bardzo smaczna, a co ważniejsze NIE CHODZIŁAM GŁODNA :) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do Pni Eli, która jest bardzo miłą, ciepłą osobą podchodzącą poważnie do tego co robi. Polecam w 100% każdemu kto chce na dobre pożegnać się ze swoimi niechcianymi kilogramami beż katorżniczej diety i wielkich wyrzeczeń.

 

Kinga Subsar / 2016-02-19

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Pani Ania jest fantastycznym specjalistą.Dzięki jej cierpliwości i konsekwecji mam spadek wagi przy jednoczesnej poprawie samopoczucia .Moja dieta to czysta przyjemność ,łatwa w przygotowaniu,smaczna.Ogarnia mnie \"pusty śmiech\" jak sobie przypomnę głodówki,albo dietę białkową. Polecam Panią Jędrusik

 

Artur / 2016-07-20

bardzo dobry

Dietetyk: Elżbieta Kolczyńska

opinia z serwisu

Elżbieta Kolczyńska super dietetyk w 100 % polecam. Świetne podejście do pacjenta. Dieta bardzo smaczna i odpowiednio skomponowana. Jem to co lubię i chudnę a najlepsze jest to że nie chodzę głodna. Od 3 miesięcy na diecie i 16 kg mniej. Wcześniej częste bóle głowy i ciągłe zmęczenie teraz pełno energii i wigoru. NAPRAWDĘ POLECAM :-) :-) :-)

 

Sylwia Flis / 2016-02-19

bardzo dobry

Dietetyk: Anna Jędrusik

opinia z serwisu

Bardzo profesjonalne podejście do pacjentów. Dieta idealnie dobrana a posiłki są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu. Zdecydowanie polecam Panią Anię.

 

Aneta / 2016-07-20